Kaartverkoop Theater Peeriscoop van start gegaan

Foto:

[GORINCHEM] Na twee roerige (theater)jaren presenteert Peeriscoop weer een bomvolle en gevarieerde jaarprogrammering voor het theaterseizoen 2022/2023. Van cabaret, tot verteltheater, toneel, kindervoorstellingen en muziek. Voor elk wat wils en de kaartverkoop is van start!

Vanaf de seizoensopener op vrijdag 23 september staat het toneel van Theater Peeriscoop weer vol nieuwe talenten, maar ook oude rotten in het vak, die hun gevoelige, grappige, controversiële en/of meeslepende voorstellingen voor het voetlicht brengen. De artiesten staan te trappelen om weer te beginnen. Max van den Burg trapt het seizoen af met ‘Cultureel Erfgoed’. Een dynamische en muzikale cabaretshow over vooruitgang, verandering en aanpassings-(on)vermogen, die geen moment verveelt.

Ter ere van het 25-jarige bestaan van het theater in 2023 wordt er half september een mooi magazine uitgebracht: een programmaboekje met allure! Gevuld met interessante interviews met geweldige ‘vakidioten’, mooie verhalen over Peeriscoop en uiteraard de programmering voorzien van uitgebreide informatie. Het magazine zal traditiegetrouw verspreid worden door de Gorinchemse Fietskoerier. U kunt er natuurlijk ook eentje in Theater Peeriscoop op halen.

Wilt u het verteltheater van Abdelkader Benali of Bram Bakker niet missen? Of droomt u liever weg op de muziek van Marjolein Meijers, Laurens van Rooyen, Lenny Kuhr of Jeroen van Veen? Geniet u graag van de bijzondere dansvoorstelling van Denden Karadeniz en het Zero Dance Theatre? Of wilt u de laatste vier voorstellingen van Fred Delfgaauw graag (nog eens) zien? De volledige nieuwe programmering staat online op de website van Peeriscoop en de tickets kunnen inmiddels besteld worden op www.peeriscoop.nl of via 0183-690022.

Reacties