Vacature Nieuws.nl

Foto: Nieuws.nl

Ga aan de slag voor Nieuws.nl en run hét lokale nieuwsplatform in jouw gemeente. Heb je een vlotte pen, een breed netwerk en weet je jezelf goed te verkopen? Dan kun je met ‘jouwgemeente.nieuws.qz0.nl’ dé nieuwssite in jouw omgeving creëren en beheren en er een commercieel succes van maken. Iets voor jou? Hieronder lees je meer over onze formule, het profiel van de kandidaten die we zoeken, en de werkzaamheden.

Nieuws.nl bestaat sinds 2002. De start bestond voornamelijk uit het doorplaatsen van nieuwsberichten van persbureaus en andere bronnen. De bezoekersaantallen groeiden al snel, mede omdat we de best mogelijke domeinnaam hebben voor een nieuwssite.

Inmiddels is Nieuws.nl uitgegroeid tot één van de leidende nieuwsmedia met een sterke worteling op lokaal niveau en groeit nog elke maand.

De grote kracht van Nieuws.nl is het dochternetwerk. Deze dochters vormen een actieve community van zelfstandige beheerders, die zelf de redactionele verantwoordelijkheid dragen van hun pagina. Door de focus van een dochterwebsite te leggen op nieuws uit de gemeente zijn deze websites bovendien aantrekkelijk voor lokale en regionale adverteerders.

Lees hier waarop jij jouw eigen website kan beheren (Lees de uitgebreide vacature)

(Nu tijdelijk geen entreekosten als beheerder!)